Möhippa på spåret – tågfest Krakow
Rate this post

Möhippa i Krakow

Varför skulle det vara en otrolig idé och ett oförglömligt äventyr att ha möhippan på tvärbanan längs Krakows gator?

Få inser att du kan arrangera en möhippa så otrolig att både brud och gäster kommer minnas upplevelsen livet ut. När vi planerar kvällen letar vi efter något speciellt och ovanligt, för du kommer aldrig igen i livet ha den här upplevelsen. Inte allt för många kan tänka sig att en sådan kväll kan ta plats på en privat uthyrd äkta vintage tvärbanevagn. Tram Party gör allt detta och mer genom att erbjuda gruppfester till ett rimligt pris. Vagnen ser gammalmodig ut, men inuti finns ett modernt ljudsystem, discoboll och rökapparat. Vagnen är världsunik.

Perfekt möhippa i Krakow

Det finns många sätt att planera en möhippa i vagnen – att överraska bruden, rulla ut röda mattan vid ingången, ha ett exklusivt lösenord, konfetti, snittar, dansshow, specialinredd vagn och många andra alternativ. Uthyrarna kan ge egna förslag för att ge sitt event en individuell känsla – vi är inte rädda för nya utmaningar! Ombord på tåget finns konduktören, en DJ som väljer spellistan som matchar festen, fotograf, ett team med organisatörer som bryr sig om eventets varje detalj och så klart hypade atmosfären från deltagarna. Tågresan tar två timmar, där du får se alla dem finaste vyerna i Krakow. I mitten finns ett planerat stopp för toabesök. Inne i vagnen finns den galna partyatmosfären där gästerna har roligt, pratar och dansar loss. Men utanför finns också det sceniska Krakow nattlivet med vackra gamla gator som ni kan njuta av. Och att titta på reaktionerna från folket på gatorna som er svängande tåg passerar bjuder på många roliga stunder där ni kan känna er lika speciella som ni är.

Varför välja en möhippa med Tram Party?

Tram Party teamet har ett brett nätverk av kontakter i Krakow genom vilka vi kan erbjuda stöd till planeringen av resten av er Krakow-vistelse, som att organisera en middag på en trevlig restaurang innan tågfesten eller efterfesten på en klubb med gratis inträde, VIP område och välkomstdrinkar till er. Allt detta till inget extra pris, för fokus för oss är gästernas trivsel och att de inte ska behöva oroa sig för något.

Det finns många anledningar att arrangera en möhippa på ett svängande tåg i Krakow. Det är ingen vanlig upplevelse, och du kan vara säker att ingen av dina vänner har någonsin gjort något sådant förut med hur unik vår service är. Om ni har valt Krakow som destination, varför inte visa hela staden hur kul ni har på möhippan istället för att gömma er i källaren på någon av Krakows klubbar?

Låt alla se att det här är din kväll. Att Tram Party teamet i Krakow kommer ta hand om allt åt er utan oro eller extra bekostnad från kunden är inte att missa. Som Krakowbon vet vi vad som är bäst för våra kunder och vi garanterar en omfattande och professionellt genomfört service. Våra många lyckade event och positiva recensioner visar på att vi erbjuder en service med hög kvalitet. Om möhippa inte är något för dig, kanske en svensexa, födelsedagsfest eller företagsevenemang passar bättre?

Boka din möhippa på spåret idag!