5 originele manieren voor een vrijgezellenfeest waarvan je niets van afwist!
Rate this post

5 originele manieren voor een vrijgezellenfeest waarvan je niets van afwist!

Het vrijgezellenfeest is de laatste gekke nacht in het leven van de toekomstige bruidegom. Dat is ook waarom het het waart is, om het zo uitzonderlijk door te brengen. Clubs en populaire “houseparty’s” zijn verleden tijd. Ontdek 5 geweldige manieren om de wildste nacht van je leven door te brengen.

Paaldansles

taniej na rużeDroom je van een uitzonderlijke nacht in een burleske atmosfeer? Houd je van atmosferische muziek, plezier en een fysische activiteit? Dan is deze aanbieding voor jou. Paaldanslessen zijn populairder aan het worden. Het is een goede manier om je lichaam slank te houden en om fit te blijven. Veel vrouwen aarzelen om zo’n dansstudio te bezoeken. Een vrijgezellenfeest houden op zo’n manier, zal wel helpen om het ijs te breken en de bruid zal zeker blij zijn om wat nieuwe truckjes te leren voor haar huwelijksnacht.
Onthoud wel om een glas champagne te drinken voor jezelf wat moed in te drinken, dat kan handig zijn!

 

Kookles

kurs gotowaniaOnze volgende suggestie is voor vrouwen die houden van koken en van eten. Als je geen fan bent van clubs en overbevolkte plaatsen en feestjes zijn niet jouw ding, dan wil je een alternatieve oplossing zoeken. Samen koken en nieuwe smaken ontdekken is heel leuk. De lessen worden gehouden in exclusieve locaties en worden vaak gehouden door top chefs. Het is heel leuk voor echt kenners. Samen koken, lekkere wijn drinken en uiteindelijk proeven is een recept voor een bijna perfect avondje met vriendinnen.

 

Tram Party

Tram party krakówDeze attractie is een voorstel voor echte feestbeesten! Vergeet limousines, hummers of koetsen. De hit van de voorbije maanden is een geweldig feestje aan boord van een echte tram. Beeld jezelf een scenario van jouw avond in – samen met je beste vrienden dineren je bij een van de beste restaurants in de stad en daarna wandel je over de rode loper om de tram in te stappen die speciaal voor jou is afgehuurd. Kleurrijke lichtjes gaan aan en je rijdt door de meest interessante delen van de stad op de beat van je favoriete muziek. Je danst, je doet gek en natuurlijk zorg je ervoor dat je glas niet leeg is. Wanneer je feeststemming zijn hoogtepunt heeft bereikt, ga ja naar de club waar er nog meer attracties op je staan te wachten. Voor ons klinkt het als een perfect plan!

Een bezoekje aan een waarzegster

wrozka - karty tarotaWe hoeven niet te verbergen dat deze attractie alleen is voor de dapperen onder ons! Wil je jouw toekomst weten? Meer te weten komen over jezelf? Of wil je de toekomstige bruidegom nog gekker maken op zijn verloofde? Als dat zo is, bezoek dan zeker de lokale waarzegster. Dit mystieke plezier kan iets zijn dat jullie beiden zullen onthouden voor de rest van je leven. Onthoud wel, dat deze avond onvoorspelbaar is. Wees wel zeker dat jullie beiden willen meedoen.

Professionele fotosessie

Bijna elk meisje wilt, minstens een keer in haar leven een model zijn. Over een loper stappen, gepresenteerd met mooie kleren en natuurlijk poseren voor de beste fotografen. Tijdens de avond kunnen al deze dromen uitkomen. Hoe? Een van de meest originele ideeën om de gekke nacht te spenderen is om een professionele fotoshoot te organiseren voor alle vrouwen en natuurlijk, voor de ster van de avond. Een make-up artiest, een kapper, een stylist en een fotograaf zullen zorgen voor elke vrouw. Bovendien, na het evenement, zal je mooie souvenirs krijgen in de vorm van heel originele foto’s.