Sightseeing in de Krakau tram
4.5 (90%) 2 votes

Sightseeing in de Krakau tram

Op zoek naar de beste manier op Krakau te verkennen? Wil je de hele stad zien op een snelle en comfortabele manier terwijl je ook nog een plezier beleeft? Tram Event Agency biedt een unieke manier aan om tijdens je vrij tijd met vrienden, een historisch tramritje te maken langs de mooiste plaatsen van de stad. Van aan boord, hebben de reizigers de mogelijkheid om plaatsen te zien zoals The Old Town, Kazimierz of Podgórze, door een ervaren en charismatische gids, die niet alleen goede kennis heeft van Krakau, maar het overbrengt met een ongelooflijke passie. Hij praat over de stad, de geschiedenis van de stad en beantwoordt al de vragen van de deelnemers. Voor het welzijn van de gasten, is er kalme, atmosferische achtergrondmuziek. Het is ook mogelijk om te genieten van snacks of verfrissingen die geserveerd worden door onze hostesses. Hiervoor is het evenement een ideale combinatie van een tour en cocktail feestje en is het ook een goed idee voor een businesstrip of voor conferenties. Omdat onze tram meer en meer buitenlandse toeristen lokt, is het ook mogelijk om de tour te organiseren in het Pools of in het Engels.

Een tramritje rond de stad.

De populariteit van de tramritjes neemt elk jaar toe. Dit heeft meerdere redenen, volgens anderen is het een heel handige manier om Krakau te zien – al zittend of al staan, je kan de straten bewonderen en luisteren naar de interessante verhalen van de gids. Een enorm pluspunt is dat de deelnemers van zo’n trip zich geen zorgen hoeven te maken over het weer of het seizoen wanneer ze Krakau komen bezoeken.
Deze ritjes zijn aanbevolen voor business groepen, die slechts een beperkte tijd hebben om de stad te verkennen. De duur van de trip kan individueel gekozen worden, maar de meest optimale duurtijden zijn ongeveer 1u – 1.30u. Er kunnen tot 80 mensen deelnemen aan het evenement.