Verjaardagsfeestje op de tram
Rate this post

Verjaardagsfeestje op de tram

Een verjaardag moet goed gevierd worden, zowel voor iemand zijn 20ste als voor iemand zijn 50ste verjaardag! Ongeacht de leeftijd, wil iedereen zich uitzonderlijk voelen op deze dag en natuurlijk ook het belangrijkst!

Wat moet je in je gedachten houden?

Wat zijn de basisregels wanneer je een verjaardagsfeestje organiseert? Eerst en vooral, moeten we deze dag vieren met onze beste vrienden. Niets zal ons beter doen voelen dan een weekend spenderen met je vrienden. Onze verjaardag is meestal een tijd van reflectie en is een mogelijkheid om te appreciëren wat het beste is in ons leven en dat zijn onze vrienden. Op deze speciale dag, is het belangrijk om er een gekke en plezierige dag van te maken – verjaardagen dienen zorgeloos te zijn en moeten een relaxerende tijd garanderen.

Tram – een goede inspiratie?

Wanneer je aan het kijken bent voor inspiratie voor je verjaardag, is het moeilijk om iets “nieuw en fris” te vinden. Het meest voorkomende is om je verjaardag te vieren is om te gaan feesten, om te barbecueën, om te gaan eten met vrienden, … Deze oplossingen zijn veilig en zullen altijd werken maar waarom maak je je speciale dag niet nog uitzonderlijker bv. door je verjaardag door te brengen aan boord van een Party Tram?

Sinds enkele jaren, kan je nu de gekste tram zien rijden in de straten van een van de meest Poolse steden – Krakau. Elk jaar organiseert het TramParty team meer en meer verjaardagen voor gasten die hun verjaardag willen doorbrengen op een ongewone en originele manier – plezier hebben in het ritme van de favoriete muziek op een tram terwijl je ‘s nachts door de stad rijdt. TramParty combineert wat het beste is: het zijn gesloten feestjes die je toestaan om een fantastische avond te beleven met je beste vrienden en het vindt plaats in een ongewone atmosfeer – de historische tram, twinkelende lichtjes, goede muziek en omringd door het mooie Krakau in het nachtlicht waar de mensen jullie begroeten met een lach bij het zien van de tram. Het is belangrijk dat onze gasten zich extra speciaal voelen op hun verjaardag – de tram party kan altijd aangepast worden om individuele voorkeuren of ideeën toe te voegen. Om het unieke karakter van dit evenement te benadrukken, kan het TramParty tream een rode loper om aan boord van de tram te stappen voorzien, confetti en decoratie in de tram voorzien of er kan een display met een speciale boodschap voorzien worden op de tram zodat iedereen kan zien dat het je verjaardag is. Het is ook mogelijk om snacks klaar te maken en de gasten kunnen hun eigen playlist kiezen met de favoriete liedjes van de jarige. Om nog wat gekkigheid toe te voegen aan de nacht, is er een mogelijkheid om te kiezen voor een feestje te houden met leuke gadgets. Er zijn dus héél véél mogelijkheden om de nacht op te leuken aan boord van de tram. Het TramParty team zal er alles aan doen om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen. Dus als je nog steeds geen idee hebt wat je wil doen voor je verjaardag, organiseer het dan met ons!