Vrijgezellenfeest voor vrouwen in Krakau
Rate this post

Vrijgezellenfeest voor vrouwen in Krakau

Waarom is een vrijgezellenfeest op een tram door de straten van Krakau een goed idee en wat maakt het zo speciaal?
Niet veel mensen realiseren zich hoe fantastisch een vrijgezellenfeest georganiseerd kan worden, zodat zowel de bruid als al haar gasten deze avond voor de rest van hun leven zullen blijven herinneren. Wanneer men zo een evenement organiseert, wilt iedereen iets uniek en origineel omdat het de enige echte speciale nacht is. Niet veel mensen weten dat zo een feest plaats kan vinden in een particulier gehuurde, historische tram. Tram Party voldoet aan al deze criterium en gaat zelfs verder door plezier aan te bieden voor groepen van ongeveer een tiental gasten tegen een redelijke prijs. Ondanks dat de tram er zo historisch uitziet, is het vanbinnen uitgerust met een modern geluidssysteem, disco lichten en rook generatoren. Het is een unieke tram want het is het enige exemplaar in de wereld.

 

Perfecte vrijgezellenfeest voor vrouwen in Krakau

Er zijn meerdere ideeën om een vrijgezellenfeest op een tram te organiseren bv. de bruid verrassen en onverwacht aankomen op een vooraf besproken punt, een rode loper leggen als entree, een speciale boodschap laten tonen op de display van de tram, confetti, snacks, een dans show, speciale decoratie en nog veel meer. De klant kan ook zijn eigen ideeën voorstellen, we hebben een individuele aanpak voor elk evenement en we zijn zeker niet bang van opdrachten. Aan boord zal je vergezeld worden met de tramchauffeur, een dj die voor de juiste muziek zal zorgen en natuurlijk ook voor de stemming van de gasten, een fotograaf en een team van organisators die voor elk detail zullen zorgen tijdens het evenement. De tramrit duurt ongeveer twee uur, waarin je de mooiste plekken van Krakau bezoekt. Na een uurtje is er ook een plaspauze voorzien. Aan de ene kant is er binnenin de tram een gekke, feest atmosfeer. De mensen amuseren zich, praten en dansen met elkaar. Maar langs de andere kant kunnen ze ook Krakau bewonderen in de nacht, de mooie historische straten bekijken en ze kunnen de reacties zien van de mensen die passeren, omwille van het zicht van de kleurrijke, muzikale tram die de deelnemers altijd een goed humeur geeft en de mensen op straat laat lachen. Zo kan iedereen zich speciaal voelen voor enkele momenten.

Waarom is een vrijgezellenfeest kiezen bij Tramp Party een goed idee?

Ondanks vele jaren van samenwerking en excellente contacten in deze industrie, is ons TramParty team in staat om extra attracties te regelen gedurende je verblijf in Krakau, zoals een diner in een vriendelijk restaurant, een after party in een club met gratis inkom, een VIP stand met welkom drankjes… En dit alles zonder extra kosten – de tevredenheid van onze klanten gaat voor zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken.

Er zijn veel argumenten waarom je een vrijgezellenfeest in de vorm van een Party Tram zou kunnen organiseren in Krakau. Eerst en vooral, is het zeker geen standaard evenement en we durven wedden dat niemand van je vrienden ooit heeft deelgenomen aan iets gelijkwaardigs, ondanks het unieke karakter van onze service. Als je Krakau kiest als bestemming voor je vrijgezellenfeest, waarom zou je dan niet aan de hele stad willen tonen hoeveel plezier je beleeft in plaats van jezelf te verstoppen in de kelders van een van de clubs? Laat anderen zien dat dit jouw nacht is! We proberen alles zo makkelijk mogelijk te maken jou. Het Krakause TramParty team zal zorgen voor elk detail zodat je je geen zorgen hoeft te maken over iets, zonder extra kosten. Als inwoner van Krakau, weten we exact wat het beste is voor onze klanten en bieden we professionele, uitgebreide service aan.

Bestel je vrijgezellenfeest op de tram vandaag!